Diensten

Interieuradvies

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP biedt verschillende diensten op het gebied van interieuradvies, ontwerp & styling.

Interieuradvies

Just styling

Ben je tevreden over de basis van je interieur, maar mist er toch iets? Of krijg je die mooie wandkast net niet lekker gestyled? Kies dan ons “Just styling” pakket.

Wij storten ons op het benodigde klein-meubilair en de accessoires en zorgen voor de finishing touch van de (woon-)kamer.

Kies voor gemak en wordt verrast door het eindresultaat!

Werkwijze

Mail ons met je vraag, incl. foto’s van de ruimte.  

We maken een afspraak. Tijdens deze afspraak wordt bekeken welke aanvullingen nodig zijn in de ruimte. Het budget wordt besproken. 

U ontvangt de factuur. Na betaling van de factuur;

Wij kopen het klein-meubilair en de accessoires in. Er wordt een afspraak gemaakt voor de af-styling in de woning. 

Begin met genieten van een interieur welke eindelijk “af” voelt.

Vanaf

EUR 250,-

Kleuradvies @Home

Kleur doet zoveel met een woning. Met dit advies word je in een oogwenk professioneel geadviseerd over de beste kleurencombinatie bij jouw thuis.

Werkwijze

Stuur ons vooraf foto’s met jouw specifieke vraag en wens

We maken een afspraak

In de woning bekijken we de verschillende door ons meegebrachte kleurstalen. Ook bepalen we de beste combinaties en glansgradaties. De afspraak duurt circa 1,5 uur

Je ontvangt een digitaal overzicht met het besproken kleurenschema

De verf is leverbaar met korting.  Zo zijn de kosten van het advies snel weer terugverdiend

Vanaf

EUR 235,-

Interieuradvies @Home

Weet jij door alle verschillende woonstijlen niet meer wat nu precies bij je past? Of krijg je het maar niet gezellig? En is de indeling van de woning een struikelblok? Schakel dan onze hulp in! Wij komen aan huis en bekijken welke kleuren en materialen het best tot hun recht komen in jouw woning. Met onze tips kan je gemakkelijk en snel zelf aan de slag.

Werkwijze
Intake

 Voor ons bezoek is jouw woonvraag al uitgebreid besproken. Ook leg ik uit wat je van ons kunt verwachten tijdens de afspraak. Daarbij krijg je “huiswerk”. Ik vraag je om voorafgaand aan mijn bezoek afbeeldingen waar je blij van wordt (bijvoorbeeld van Pinterest) door te sturen. Daarnaast ontvang ik ook graag een plattegrond.

 Voordat we het gesprek ingaan zijn de woonvragen duidelijk. Vaak zijn dit een combinatie van vragen. Bijvoorbeeld over de beste indeling van de woning en een kleurconcept. Ook worden vragen over raam- en vloerdecoratie vaak gesteld.

Alles om ervoor te zorgen dat de tijd in de woning zo effectief mogelijk wordt benut. Bij dit flitsadvies komen wij op afspraak circa 2 tot 2.5 uur bij jou langs.

Stalen & Samples

 Ik neem kleurstalen mee. Bijvoorbeeld Farrow&Ball, Vestingh, Little Greene en Sigma (RAL). Maar ook behangsamples. Bij vragen over vloer- en raamdecoratie adviseer ik om te zorgen dat er verschillende stalen van de stoffeerder aanwezig zijn. Dit geldt ook voor uitleenstalen van frontjes bij vragen over een nieuwe keuken.

Met deze samples maken we ter plekke de beste combinatie.

Desgewenst kan ik ook zorgen voor stalen. De kosten hiervan zullen dan vooraf worden besproken.

Uitgewerkt concept

 Deze dienst is ook zeer geschikt voor een (nog niet opgeleverde) nieuwbouwwoning.  Met dit flits-advies werken we ter plekke een plan voor jou uit. Het zorgt ervoor dat jullie gemakkelijker knopen doorhakken. Want er ligt nu een duidelijk uitgewerkt idee.

Soms is een flits-advies niet voldoende. Bijvoorbeeld wanneer er naast de bovenstaande vragen ook moeite is met het uitzoeken van meubilair. Of armaturen (verlichting) en accessoires. Dan adviseer ik om een Interieuradvies op Maat af te nemen. Deze dienst ontzorgt volledig. Het stelt jou in staat om de gehele woning aan te kleden middels een complete shoppinglist.

Veel meubilair is via ons aan te schaffen met interessante kortingen. Dit geldt ook voor verf, behang en stoffering.  Neem bij vragen over deze dienst contact op.

Na de afspraak ontvang je een digitaal overzicht met daarop:

 • Schetsmatige plattegrond
 • Een overzicht van de besproken kleuren incl. kleurnummers en glansgradaties
 • Al naar gelang het besprokene bijv. ideeën voor meubilair 

Vanaf

EUR 350,-

Interieuradvies

Op maat

Verhuis- of verbouwplannen? Of je wilt de inrichting veranderen? Tijd is kostbaar. En in het afstemmen van materialen voor vloer-, wand- en of raambekleding gaat veel tijd zitten. Net als in het uitzoeken van passend (maatwerk-)meubilair en armaturen. Met deze dienst word je ontzorgd. Je ontvangt je 1 totaalconcept op maat.

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek in de woning inventariseren wij jouw wensen. We bespreken welke van onze diensten het beste bij jouw past. Is er bijvoorbeeld een lichtplan nodig of niet? We werken altijd met een  3D-visualisatie. De intake geeft een duidelijk beeld van de gewenste woonstijl en vaak ook van de verschillen in stijlen tussen twee partners. Dit gesprek duurt circa 1.5 uur en is inbegrepen in de totaalprijs.

Mocht u onverhoopt na deze intake toch besluiten om niet door te gaan met ons, dan zullen wij een uurprijs à € 75,00 en kilometerkosten in rekening brengen.

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP maakt een werkovereenkomst. Nadat de aanbetaling en de werkovereenkomst getekend retour is ontvangen gaan we aan de slag. Het uitwerken van de eerste fase duurt circa 2-3 weken. We bespreken daarna de keuze voor kleur, indeling & grofweg het materiaal met u.

Na deze bespreking starten wij met fase 2. Het concept ontwerp wordt verder uitgewerkt volgens de reeds besproken keuzes.

Het plan wordt, na wederom circa 2-3 weken, aan u gepresenteerd. U ontvangt een gedrukte, gebonden presentatie op A4 formaat van circa 25 pagina’s. In deze presentatie staan ook de verschillende 3D aanzichten.

Bij de presentatie ontvangt u tevens (waar mogelijk) kleur- en materiaalstalen. Al naar gelang het besprokene bevat de presentatie:

 • moodboard met de gewenste sfeer
 • indelingsplattegrond en 3D aanzicht
 • lichtplan
 • vloer-, wand,- en raamdecoratie-advies
 • kleuradvies
 • meubeladvies
 • accessoire-advies
 • shoppinglijst

Na deze presentatie ontvangt u de restantfactuur en verwerken wij uw feedback in het definitieve plan. Hierbij ontvangt u tevens de 3D animatie.

Aankoopbegeleiding;

Wij begeleiden u graag in het aankoopproces van de geadviseerde items. Aan de hand van de definitieve keuze van de shoppinglist vragen wij een offerte aan. Wij werken hierbij met een aantal geselecteerde winkels. Wij verzorgen de levering en afstyling in de woning. Prijs op aanvraag.

Let op; prijsverhoging van toepassing bij ontwerpen startend na 15 oktober.

Vanaf

EUR 1590,-

Overig

Bekijk meer

Wil je hulp bij het shoppen? Ook hiervoor kan je ons inschakelen. Wij gaan graag met je mee

Losse module afstylen EUR 200,- per 2 uur

Interieuradvies per extra ruimte p.o.a.

Inmeten van de ruimte indien er geen plattegrond met maatvoering beschikbaar is: p.o.a.

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op een woonkamer met keuken van circa 50m2. 

De vermelde prijzen voor woningstyling zijn inclusief 21% BTW

Alle vermelde prijzen zijn exclusief reiskosten

Vastgoedstyling

Voor het verkopen of verhuren van jouw woning is behalve een goede makelaar ook een professioneel verkoopstylist aan te raden.
Wil jij jouw woning tegen de meeste gunstige prijs verhuren of verkopen dan kan je ons inschakelen. Ook het inrichten van kantoorpanden is mogelijk. 

Lees Meer

 

Verkoopstyling

Voor veel potentiële kopers of huurders is het lastig om de potentie van een woning in te schatten. Een bank staat wellicht voor jou op een prima plek. Echter voor toekomstige bewoners past de gedroomde box dan niet. Datzelfde geldt voor kleurgebruik en het toepassen van persoonlijke accessoires. 

Bij verkoopstyling ligt de nadruk op het neutraliseren van de woning. Ook het optimaliseren van de routing en het verduidelijken van de functie van de ruimte is belangrijk.

Een professioneel verkoopstylist geeft adviezen en handvatten om jullie woning verkoop klaar te maken. Voor veel potentiele kopers is bovendien een eerste blik op de foto’s van een woning een trigger om al dan niet verder te zoeken. Door net dat beetje extra aandacht aan de styling te besteden zal jouw woning als meer uitnodigend worden beschouwd.

Rendement

De kleine investering in het verkoopklaar maken van de woning zal zich snel terugverdienen in de behaalde verkoop- of verhuurprijs van uw woning.

Interieuradvies bedrijven

Op aanvraag verzorgen wij interieuradvies voor bedrijven. Dit betreft het inrichten van een kantoor of bedrijfsruimte. Rekening houdend met uw programma van eisen maken wij een compleet ontwerp. Uiteraard zijn er aan een kantoor- of bedrijfspand extra zaken waarmee wij rekening houden. Denk hierbij aan een prettig werkklimaat en akoestiek. Maar ook brandwerendheid en verstelbaarheid van producten. Samen met onze partners tillen we het ontwerp naar een hoger plan.

Het interieuradvies bedrijven is maatwerk. Hiervoor gelden andere tarieven dan voor particulier interieuradvies. Wanneer u contact met ons opneemt spreken we dit graag met u door.

Verkoop- & verhuurstyling

Wil jij je woning tegen een zo gunstig mogelijke prijs verkopen of verhuren? Schakel dan nu onze hulp in!

Werkwijze verkoopstyling

Circa 1,5 uurs intake en advies aan huis

Na circa 4 dagen ontvang je onze uitwerking. Dit is een overzicht met de actiepunten per ruimte

Ontvang ook informatie over de eventuele aanschaf of huur van meubels en accessoires.

Werkwijze verhuurstyling

Wij  komen langs voor een intake. De gewenste doelgroep en jouw budget worden besproken

Je ontvangt een werkovereenkomst

Na ontvangst van de getekende werkovereenkomst gaan we aan de slag. Na circa 5 werkdagen ontvang je een overzicht van alle adviezen.

Verkoop- en verhuurstyling is maatwerk.

Verkoopstyling vanaf € 250,-.

Verhuurstyling vanaf € 695,-.

De vermelde prijzen voor woningstyling en advies ten behoeve van verkoop of verhuur zijn exclusief 21% BTW

Vanaf

EUR 250,-

Interieuradvies bedrijven

Staat u er wel eens bij stil wat (potentiele) klanten, medewerkers en andere bezoekers zien wanneer ze uw bedrijf binnenstappen?

Lees meer

“U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk” is een bekend gezegde. Zien uw bezoekers waar u als bedrijf voor staat? Bij veel bedrijven is dit helaas niet zo. En logisch, u heeft uw eigen core-business. Waar u al druk genoeg mee bent.

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP biedt de oplossing. Met een aantal relatief simpele ingrepen zorgen wij ervoor dat uw entree, vergaderruimte, kantine of directiekamer wel de verzorgde indruk maakt die het verdient.

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp van een of meerdere ruimten.

Interieuradvies voor bedrijven is maatwerk. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.

De vermelde prijzen voor kantoorinrichting zijn exclusief 21% BTW.

Vanaf

EUR 995,-

Verzorgde indruk