Diensten

Interieuradvies

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van interieuradvies, ontwerp & styling.

Interieuradvies Online

Interieuradvies per mail, gemakkelijk en snel zelf aan de slag!

Werkwijze

Mail je vraag inclusief foto’s van de betreffende ruimte.

Interieuradvies volgt per mail over bijv. de huidige pijnpunten in je interieur, een verbeterde meubelopstelling of wij adviseren in klein meubilair of accessoires.

Kleurnummers adviseren we bewust niet aangezien we aan de hand van foto’s geen realistische weergave van licht in de woning hebben.

Tarief

EUR 99,-

Kleuradvies @Home

Kleuradvies doet zoveel voor een woning. Met dit advies word je in een oogwenk professioneel geadviseerd over de beste kleurencombinatie bij jouw thuis.

Werkwijze

Stuur ons vooraf foto’s met jouw specifieke vraag en of wens.

Tijdens een circa 1,5 uur durende afspraak in de woning bekijken we de verschillende door ons meegebrachte kleurstalen en bepalen we de beste combinaties en glansgradaties.

Je ontvangt een digitaal overzicht met het besproken kleurenschema.  

Vanaf

EUR 200,-

Interieuradvies @Home

Weet jij door alle verschillende woonstijlen niet meer wat nu precies bij je past? Of krijg je het maar niet gezellig? Schakel dan onze hulp in! Wij komen bij je thuis en bekijken rustig welke kleuren en materialen het best tot hun recht komen in jouw woning. Met onze tips kan je gemakkelijk en snel zelf aan de slag.

Werkwijze

Stuur ons vooraf foto’s met jouw specifieke vraag en of wens

Tijdens een 2 tot 2,5 uur durende afspraak in de woning krijg je advies over bijv. de beste meubelopstelling, bespreken we de gewenste sfeer en het kleurbeeld of adviseren we in type meubilair of armaturen. Indien gewenst nemen we (waar mogelijk) vloerstalen mee of bijvoorbeeld stalen van raamdecoratie. 

Je ontvangt een digitaal overzicht met daarop:

 • Schetsmatige plattegrond
 • Een overzicht van de besproken kleuren incl. kleurnummers en glansgradaties
 • Al naar gelang het besprokene bijv. ideeën voor meubilair 

Vanaf

EUR 350,-

Interieuradvies op maat

Verhuis- of verbouwplannen? Of je wilt de inrichting flink veranderen? Tijd is kostbaar en in het afstemmen van materialen voor vloer-, wand- en of raambekleding gaat veel tijd zitten. Evenals het uitzoeken van passend meubilair en armaturen. Met dit interieuradvies word je ontzorgd en ontvang je 1 totaalconcept op maat.

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek in de woning inventariseren wij jouw wensen en behoeften en bespreken we welke van onze diensten het beste bij jouw wensen en budget past. 

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP maakt een werkovereenkomst en nadat deze getekend retour is ontvangen gaan we aan de slag en ontvang je al naar gelang het besprokene een:

 • moodboard met de gewenste sfeer
 • indelingsplattegrond en of 3D aanzicht
 • lichtplan
 • vloer-, wand,- en raamdecoratie-advies
 • kleuradvies
 • meubeladvies
 • accessoire-advies
 • shoppinglijst
 • afstylen in de woning

Alles wordt bij een volgende afspraak gepresenteerd op A4-formaat prints incl. kleur- en materiaalstalen.

Vanaf

EUR 795,-

Overig

Bekijk meer

Wil je hulp bij het shoppen? Ook hiervoor kan je ons inschakelen

Losse module afstylen EUR 200,- per 2 uur

Interieuradvies per extra ruimte p.o.a.

Inmeten van de ruimte indien er geen plattegrond met maatvoering beschikbaar is: p.o.a.

Alle bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 1 ruimte waarbij een open keuken in de woonkamer als 1 ruimte wordt gezien

De vermelde prijzen voor woningstyling zijn inclusief 21% BTW

Alle vermelde prijzen zijn exclusief reiskosten

Vastgoedstyling

Voor het verkopen of verhuren van jouw woning is behalve een goede makelaar ook een professioneel verkoopstylist aan te raden.
Wil jij jouw woning tegen de meeste gunstige prijs verhuren of verkopen dan kan je ons inschakelen. Ook het inrichten van kantoorpanden behoort tot de mogelijkheden. 

Lees Meer

 

Verkoopstyling

Voor veel potentiële kopers of huurders is het lastig om de potentie van een woning in te schatten. Een bank staat wellicht voor jou op een prima plek echter voor toekomstige bewoners past de gedroomde box dan niet meer in de woonkamer. Datzelfde geldt voor kleurgebruik en het toepassen van veel persoonlijke accessoires. 

Bij verkoopstyling ligt de nadruk op het neutraliseren van de woning, het optimaliseren van de routing en het verduidelijken van de functie van de ruimte.

Een professioneel verkoopstylist geeft adviezen en handvatten om jullie woning verkoop klaar te maken. Voor veel potentiele kopers is bovendien een eerste blik op de foto’s van een woning een trigger om al dan niet verder te zoeken. Door net dat beetje extra aandacht aan de styling te besteden zal jouw woning als meer uitnodigend worden beschouwd.

Rendement

De kleine investering in het verkoopklaar maken van de woning zal zich snel terugverdienen in de behaalde verkoop- of verhuurprijs van uw woning.

Interieuradvies bedrijven

Op aanvraag verzorgen wij interieuradvies voor bedrijven. Het inrichten van een kantoor of bedrijfsruimte behoort tot de mogelijkheden. Rekening houdend met uw programma van eisen maken wij een compleet ontwerp. Uiteraard zijn er aan een kantoor- of bedrijfspand extra zaken waarmee wij rekening houden. Denk hier bijvoorbeeld aan een prettig werkklimaat, akoestiek, brandwerendheid en verstelbaarheid van producten. Samen met onze partners tillen we uw ontwerp naar een hoger plan.

Het interieuradvies bedrijven is maatwerk en hiervoor gelden andere tarieven dan voor interieuradvies. Wanneer u contact met ons opneemt spreken we graag het een en ander met u door.

Verkoop- & verhuurstyling

Wil jij je woning tegen een zo gunstig mogelijke prijs verkopen of verhuren? Schakel dan nu onze hulp in!

Werkwijze verkoopstyling

Circa 1,5 uurs advies aan huis

Je ontvangt een overzicht met de actiepunten per ruimte

Je ontvangt informatie over de eventuele aanschaf of huur van meubels en accessoires.

Werkwijze verhuurstyling

Wij  komen langs voor een intake waarbij zowel de gewenste doelgroep als jouw budget wordt besproken

Je ontvangt een werkovereenkomst

Na ontvangst van de getekende werkovereenkomst ontvang je al  naar gelang het besprokene een overzicht van alle adviezen.

Verkoop- en verhuurstyling is maatwerk. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.

Verkoopstyling vanaf € 250,-.

Verhuurstyling vanaf € 695,-.

De vermelde prijzen voor woningstyling en advies ten behoeve van verkoop of verhuur zijn exclusief 21% BTW

Vanaf

EUR 250,-

Interieuradvies bedrijven

Staat u er wel eens bij stil wat (potentiele) klanten, medewerkers en andere bezoekers zien wanneer ze uw bedrijf binnenstappen?

Lees meer

“U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk” is een bekend gezegde. Zien uw bezoekers waar u als bedrijf voor staat? Bij veel bedrijven is dit helaas niet zo. En logisch, u heeft uw eigen core-business waarmee u al druk genoeg bent.

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP biedt de oplossing. Met een aantal relatief simpele ingrepen zorgen wij ervoor dat uw entree, vergaderruimte, kantine of directiekamer wel de verzorgde indruk maakt die het verdient.

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp van een of meerdere ruimten tot en met een compleet ontwerp voor uw gehele kantoor- of bedrijfspand.

Interieuradvies voor bedrijven is maatwerk. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.

De vermelde prijzen voor kantoorinrichting zijn exclusief 21% BTW.

Vanaf

EUR 995,-

Warm familiehuis

Start typing and press Enter to search