Over LAB41

over lab41 eigenaar

Welkom!
Hoe ziet jouw woondroom eruit?

Interieurstyling met een knipoog

Mijn naam is Renata Steenbeek, gediplomeerd interieurstyliste, gecertificeerd Color Navigator en eigenaar van LAB41 INTERIEUR.ONTWERP. Mijn interieurs kenmerken zich door een evenwichtige basis waarin de kleur, het lijnenspel en materialen in balans zijn, maar altijd met een knipoog.

1 Vertrouwd adres, 2 diensten

Wij verzorgen enerzijds het interieurontwerp of stylingadvies voor jouw eigen droomhuis. Anderzijds verzorgt LAB41.INTERIEUR.ONTWERP stylingadvies voor vastgoed. Dat wil zeggen stylingadvies voor de verkoop of verhuur van jouw woning of beleggingsobject en doen we de inrichting van kantoren en bedrijfspanden.

Interieuradvies

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP biedt maatwerk. Het kan gaan van een aantal eenvoudige aanpassingen waardoor de indeling prettiger aanvoelt, een kleurenplan of een compleet interieurontwerp. Wij ontzorgen, waardoor je miskopen voorkomt. Door het ontwerp van het interieur uit handen te geven, bespaar je veel tijd. En je krijgt altijd een prachtig harmonieus resultaat!

Interieuradvies bij LAB41 INTERIEUR.ONTWERP betekent dat we indien gewenst  bestaand meubilair of dierbare accessoires verwerken in het ontwerp. Wij zijn ervan overtuigd dat een interieur pas dan van jou voelt.  Wil jij ook een interieur op basis van kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen en met aandacht voor detail dan ben je aan het juiste adres!

Vastgoedstyling

Voor het verkopen of verhuren van jouw woning of beleggingsobject is behalve een goede makelaar ook een professioneel verkoopstylist aan te raden. Wil jij jouw woning tegen de meeste gunstige prijs verhuren of verkopen dan kan je ons inschakelen.
De kleine investering in het verkoopklaar maken van de woning zal zich snel terugverdienen in de behaalde verkoop- of verhuurprijs van uw woning.

Op aanvraag verzorgen wij interieuradvies voor bedrijven. Rekening houdend met uw programma van eisen maken wij een compleet ontwerp. Uiteraard zijn er aan een kantoor- of bedrijfspand extra zaken waarmee wij rekening houden.  Denk hierbij aan een prettig werkklimaat, akoestiek en verstelbaarheid van producten.

Partners

Wat jouw vraag omtrent interieur- en/of vastgoedstyling ook is, we zullen hier altijd met alle aandacht het beste advies in geven. Wij gaan graag de samenwerking aan met onze partners. Door het bundelen van onze kennis geloven we dan ook dat wij jou het meest optimale advies kunnen geven.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Bekijk onze werkwijze
over lab41 eigenaar

Start typing and press Enter to search