Over LAB41

Personal branding

Interieurstyling met een knipoog

Mijn naam is Renata Steenbeek, gediplomeerd interieurprofessional en founder van LAB41 INTERIEUR.ONTWERP. Onze interieurs kenmerken zich doordat we spelen met kleur, patronen en texturen. Een combinatie welke in balans is, eenheid uitstraalt maar òòk spannend is. Durf jij uit je comfort zone te stappen?

1 Vertrouwd adres, 2 diensten

Enerzijds verzorgen wij interieurontwerpen voor particulieren. Anderzijds verzorgen wij stylingadvies voor de zakelijke markt. Dat wil zeggen voor de verkoop of verhuur van uw pand of beleggingsobject. Ook doen we de inrichting van bedrijfspanden.

Interieuradvies op maat

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP biedt interieuradvies op maat. Soms zijn er enkel eenvoudige aanpassingen nodig. Waardoor de indeling prettiger aanvoelt. En zorgen we voor meer balans in de woning.

Ook is kleur belangrijk. Een professioneel kleuradvies is altijd aan te raden. Wij houden rekening met de lichtinval. Maar ook met uw persoonlijke voorkeur. U ontvangt vakkundig advies over de opbouw van een kleurenpalet. Bij dit advies informeren wij u ook over de juiste glansgradatie van de verf. Na afname van een kleuradvies kunt u de verf met korting kopen.

Wij werken met name met ecologisch verantwoorde verfproducten. Bijvoorbeeld Farrow&Ball, Little Greene en de producten van Vestingh.

Ook is een compleet interieurontwerp mogelijk. Net als het maken van een professioneel lichtplan. Dit lichtplan stemmen wij af op de indeling van de woning. Maar ook op uw activiteiten. U ontvangt een praktisch maar decoratief lichtplan. Afgestemd op uw budget.

Wij ontzorgen, waardoor u miskopen voorkomt. Door het ontwerp van het interieur uit handen te geven, bespaart u veel tijd. Met een prachtig harmonieus resultaat!

Bovendien verwerken we bestaand meubilair en accessoires in het ontwerp. Wij zijn ervan overtuigd dat een interieur pas dan eigen voelt.

Afhankelijk van uw interieurwens passen wij met veel liefde prachtige wandbekleding toe.  Arte, Cole&Son, William Morris en Elitis zijn favoriet. Wilt u ook een interieur op basis van kwalitatieve en duurzame materialen? Met aandacht voor detail? Dan bent u aan het juiste adres.

Vastgoedstyling

Voor het verkopen of verhuren van uw woning of beleggingsobject is een goede makelaar nodig. Daarnaast is een vakkundig verkoopstylist aan te raden. Wilt u uw woning tegen de meeste gunstige prijs verhuren of verkopen? Schakel dan ons in.

Het verkoop-klaar maken van de woning vergt een kleine investering.  Maar deze zal zichzelf snel terugverdienen in de behaalde verkoop- of verhuurprijs van uw pand.

Wij verzorgen ook interieur advies voor bedrijven. Rekening houdend met uw programma van eisen maken wij een ontwerp. Uiteraard zijn er aan een kantoor- of bedrijfspand extra zaken waarmee wij rekening houden. Denk hierbij aan een prettig werkklimaat, akoestiek en verstelbaarheid van producten.

Ook budgettair denken wij mee. Bijvoorbeeld door de voordelen van refurbished meubilair te bespreken.

Als bedrijf is de uitstraling van het pand uw visitekaartje. Afgaand op uw bedrijfscultuur en huisstijl ontwikkelen wij een uniek concept.

Ons kleurconcept is gebaseerd op de beproefde Color Navigator strategie. Deze strategie verbindt kleur aan een stijl. Hierin wordt ook het culturele en geografische aspect van uw doelgroep meegenomen.

Daarom kiezen we enkel kleuren welke voor uw product of merkidentiteit relevant zijn. 95% van alle (aankoop-) beslissingen wordt onbewust genomen. Kleur is de dominante factor. Een weloverwogen kleurkeuze in uw  pand is daarom belangrijk.

Of het nu gaat om het ontwerp van uw gehele kantoor of alleen de receptie; LAB41 INTERIEUR.ONTWERP is uw partner.

Partners

Tenslotte gaan wij graag de samenwerking aan met onze partners. Door kennis te bundelen geloven wij in een optimaal advies. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een aannemer of een schilder.  LAB41 INTERIEUR.ONTWERP denkt graag mee.

Wat de vraag omtrent interieur- en/ of vastgoedstyling ook is, wij zullen hier altijd met alle aandacht advies in geven.

Wat is uw woonwens?

Bekijk onze werkwijze
Personal branding