Over LAB41

Over Renata

Welkom!

Interieurstyling met een knipoog

Mijn naam is Renata Steenbeek. Gediplomeerd interieurstyliste en gecertificeerd Color Navigator.

Onze interieurs kenmerken zich door een evenwichtige basis. Hierbij zijn de kleur, het lijnenspel en materialen in balans. En altijd met een knipoog.

1 Vertrouwd adres, 2 diensten

Enerzijds verzorgen wij het interieurontwerp of stylingadvies voor jouw eigen droomhuis. Anderzijds verzorgt LAB41.INTERIEUR.ONTWERP stylingadvies voor vastgoed. Dat wil zeggen stylingadvies voor de verkoop of verhuur van jouw woning of beleggingsobject. Ook doen we de inrichting van kantoren en bedrijfspanden.

Interieuradvies op maat

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP biedt interieuradvies op maat. Soms zijn er relatief eenvoudige aanpassingen nodig aan de woning. Waardoor de indeling prettiger aanvoelt.  Ook een kleurenplan of een compleet interieurontwerp behoort tot de mogelijkheid. Het maken van een professioneel lichtplan is ook mogelijk.

Wij ontzorgen, waardoor je miskopen voorkomt. Door het ontwerp van het interieur uit handen te geven, bespaar je veel tijd. En je krijgt altijd een prachtig harmonieus resultaat!

Interieuradvies bij LAB41 INTERIEUR.ONTWERP betekent dat we indien gewenst  bestaand meubilair of dierbare accessoires verwerken in het ontwerp. Wij zijn ervan overtuigd dat een interieur pas dan van jou voelt.

Wij werken bij voorkeur met ecologisch verantwoorde verfproducten.  Bijvoorbeeld Farrow&Ball, Little Greene en de producten van Vestingh.

Afhankelijk van uw interieurwens passen wij ook met veel liefde de prachtige wandbekleding van bijvoorbeeld Arte, Cole&Son of William Morris toe. Wil jij ook een interieur op basis van kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen? En met aandacht voor detail? Dan ben je aan het juiste adres.

Vastgoedstyling

Voor het verkopen of verhuren van jouw woning of beleggingsobject is behalve een goede makelaar ook een professioneel verkoopstylist aan te raden. Wil jij jouw woning tegen de meeste gunstige prijs verhuren of verkopen dan kan je ons inschakelen.
De kleine investering in het verkoop-klaar maken van de woning zal zich snel terugverdienen in de behaalde verkoop- of verhuurprijs van uw woning.

Op aanvraag verzorgen wij interieuradvies voor bedrijven. Rekening houdend met uw programma van eisen maken wij een compleet ontwerp. Uiteraard zijn er aan een kantoor- of bedrijfspand extra zaken waarmee wij rekening houden.  Denk hierbij aan een prettig werkklimaat, akoestiek en verstelbaarheid van producten.

Partners

Wij gaan graag de samenwerking aan met onze partners. Door het bundelen van onze kennis geloven we dan ook dat wij jou het meest optimale advies kunnen geven. Of dit nu een aannemer of schilder/ behanger is; LAB41 INTERIEUR.ONTWERP denkt graag mee. Wat jouw vraag omtrent interieur- en/ of vastgoedstyling ook is, wij zullen hier altijd met alle aandacht het beste advies in geven.

Wat is uw woonwens?

Bekijk onze werkwijze
Over Renata

Start typing and press Enter to search