Partners

Samenwerking versterkt

Elke professional heeft zijn eigen expertise. Bij een verbouwing is constructief overleg met de aannemer noodzakelijk. Als interieurontwerper zijn wij gewend om dit gesprek aan te gaan in een vroeg stadium. Ook kunnen wij u desgewenst koppelen aan èèn van onze contacten.

Door een overkoepelend overleg is het mogelijk om de projectvraag van meerdere kanten te belichtten. Zo komen we niet alleen tot een meer creatieve oplossing maar bijvoorbeeld in het geval van vastgoedstyling tot een hoger rendement.

Wat jouw vraag omtrent interieur- en/of vastgoedstyling ook is, we zullen hier altijd met alle aandacht het beste advies in geven. Wij gaan graag de samenwerking aan met onze partners. Door het bundelen van onze kennis geven wij jou het meest optimale advies.

Detail

Wat jouw vraag omtrent interieur- en/of vastgoedstyling ook is, we zullen hier altijd met alle aandacht het beste advies in geven. Wij gaan graag de samenwerking aan met onze partners. Door het bundelen van onze kennis geloven we dan ook dat wij jou het meest optimale advies kunnen geven.

interieurontwerp

Samenwerking versterkt

Door een overkoepelend overleg is het mogelijk om de projectvraag van meerdere kanten te belichtten. Zo komen we niet alleen tot een meer creatieve oplossing maar bijvoorbeeld in het geval van vastgoedstyling tot een hoger rendement.

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP & Designlinq

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP is aangesloten bij Designlinq. Deze samenwerking geeft toegang tot de meest complete collectie van topmerken. Maar ook tot alle diensten en services die Designlinq biedt.

Deze diensten variëren van montage tot akoestische geluidsmetingen. Ook een uitgebreide stalenservice hoort hierbij. Op afspraak ontvangen wij u in een van de showrooms met merken als Moooi, Flos, Vitra en Artifort. Indien gewenst regelen wij voor u tot aanschaf overgaat een zichtmodel.

Over Designlinq

Designlinq is een interieur platform. Een online warenhuis met een uitzonderlijk grote en bijzondere collectie op het gebied van meubilair, verlichting en akoestiek. Desinglinq werkt voor het maken van o.a. interieurontwerpen samen met een aantal professionals.

Bezoek de website

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP & PEET Klimaatadvies

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP werkt samen met een klimaatadviesbureau. Hierdoor is het mogelijk om de gehele duurzaamheid van uw woonhuis of kantoor onder de loep te nemen alvorens we ons richten op de afwerking en inrichting.

Kiest u voor een vloerverwarming onder uw nieuwe (giet-)vloer of toch voor prachtige design-radiatoren? Wij stemmen alle benodigde werkzaamheden op elkaar af. Dat werkt voor u kosten-efficiënt en wel zo duidelijk.

Bekijk alle diensten van LAB41 INTERIEUR.ONTWERP .

Over PEET Klimaatadvies

Op zoek naar slimme oplossingen voor energietransitie? Die niet alleen duurzaam zijn, maar ook de eindgebruiker centraal stellen? PEET Klimaatadvies is het installatie-adviesbureau dat u verder helpt!

Wat zijn de onderhouds- en energiekosten van mijn gebouw? Hoe verhouden deze zich ten opzichte van andere installaties? PEET berekent dit graag voor u waardoor u beter inzicht krijgt in uw (toekomstige) kosten.

Bezoek de website

Ook samenwerken met LAB41 INTERIEUR.ONTWERP

Wil jij ook een samenwerking aangaan met LAB41 INTERIEUR.ONTWERP?

Of adverteren op deze pagina?
Leuk! Neem dan direct contact met ons op.

Start typing and press Enter to search