Partners

Samenwerking versterkt

Elke professional heeft zijn eigen expertise. Bij een verbouwing is constructief overleg met de aannemer noodzakelijk. Als interieurontwerper zijn wij gewend om dit gesprek aan te gaan in een vroeg stadium. Ook kunnen wij u desgewenst koppelen aan èèn van onze contacten.

Door een overkoepelend overleg is het mogelijk om de projectvraag van meerdere kanten te belichtten. Zo komen we niet alleen tot een meer creatieve oplossing maar bijvoorbeeld in het geval van vastgoedstyling tot een hoger rendement. Door het bundelen van onze kennis geven wij jou het meest optimale advies.

Detail

Wat jouw vraag omtrent interieur- en/of vastgoedstyling ook is, we zullen hier altijd met alle aandacht het beste advies in geven. Wij gaan graag de samenwerking aan met onze partners. Door het bundelen van onze kennis geloven we dan ook dat wij jou het meest optimale advies kunnen geven.

interieurontwerp

Samenwerking versterkt

Door een overkoepelend overleg is het mogelijk om de projectvraag van meerdere kanten te belichtten. Zo komen we niet alleen tot een meer creatieve oplossing maar bijvoorbeeld in het geval van vastgoedstyling tot een hoger rendement.

Partners: LAB41 INTERIEUR.ONTWERP & Designlinq

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP is aangesloten bij Designlinq. Deze samenwerking geeft toegang tot de meest complete collectie van topmerken. Maar ook tot alle diensten en services die Designlinq biedt.

Deze diensten variëren van montage tot akoestische geluidsmetingen. Ook een uitgebreide stalenservice hoort hierbij. Op afspraak ontvangen wij u in een van de showrooms met merken als Moooi, Flos, Vitra en Artifort. Indien gewenst regelen wij voor u tot aanschaf overgaat een zichtmodel.

Over Designlinq

Designlinq is een interieur platform. Een online warenhuis met een uitzonderlijk grote en bijzondere collectie op het gebied van meubilair, verlichting en akoestiek. Desinglinq werkt voor het maken van o.a. interieurontwerpen samen met een aantal professionals.

Bezoek de website

Partners: LAB41 INTERIEUR.ONTWERP & Mauritz Schilderwerken

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP werkt samen met Jeroen Mauritz, van Mauritz Schilderwerken. Wanneer u een kleuradvies of een totaalontwerp bij ons afneemt verwacht u uiteraard het beste resultaat. Dit resultaat is zeer afhankelijk van de uiteindelijk gebruikte verf, maar ook het gebruik van de juiste primers en ondergrond speelt een grote rol. Dan begint het secuur opzetten van de verf of het behangen.

Wij zijn blij om in Jeroen een betrouwbare partner te hebben gevonden die al onze kleuradviezen door zijn kennis en ervaring tot in de puntjes weet te realiseren.

Bekijk alle diensten van LAB41 INTERIEUR.ONTWERP .

Over Mauritz Schilderwerken

Mauritz Schilderwerken is ontstaan vanuit een grote passie voor schilderen en ondernemen. Deze passie is ontstaan vanuit 8 jaar werkervaring in het schildersambacht.

Zij zijn gedreven en betrouwbaar en werken met veel energie en plezier. Voor het beste resultaat is een intensief voorwerk zeer belangrijk. Alleen door de ondergrond aandachtig te bewerken wordt een duurzaam en langdurig eindresultaat bereikt.

Zij maken gespecificeerde offertes zodat u inzicht krijgt in hoe de verschillende onderdelen van uw huis worden gecalculeerd.

Bezoek de website

Partners: LAB41 INTERIEUR.ONTWERP & Arte international

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP is partner van Arte International. Arte is een gepassioneerd designer & fabrikant van gesofistikeerde muurbekleding. LAB41 INTERIEUR.ONTWERP is trots om de prachtige producten van Arte rechtstreeks aan u te mogen leveren.

Over Arte international

De onderneming van de familie Desart is al sinds 1981 actief. De muurbekleding van Arte sieren de muren van zowel residentiele als projectinrichtingen in meer dan 80 landen ter wereld.

Elk jaar creëert een team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit.

Bezoek de website

Partners: LAB41 INTERIEUR.ONTWERP & PEET Klimaatadvies

LAB41 INTERIEUR.ONTWERP werkt samen met een klimaatadviesbureau. Hierdoor is het mogelijk om de gehele duurzaamheid van uw woonhuis of kantoor onder de loep te nemen alvorens we ons richten op de afwerking en inrichting.

Kiest u voor een vloerverwarming onder uw nieuwe (giet-)vloer of toch voor prachtige design-radiatoren? Wij stemmen alle benodigde werkzaamheden op elkaar af. Dat werkt voor u kosten-efficiënt en wel zo duidelijk.

Bekijk alle diensten van LAB41 INTERIEUR.ONTWERP .

Over PEET Klimaatadvies

Op zoek naar slimme oplossingen voor energietransitie? Die niet alleen duurzaam zijn, maar ook de eindgebruiker centraal stellen? PEET Klimaatadvies is het installatie-adviesbureau dat u verder helpt!

Wat zijn de onderhouds- en energiekosten van mijn gebouw? Hoe verhouden deze zich ten opzichte van andere installaties? PEET berekent dit graag voor u waardoor u beter inzicht krijgt in uw (toekomstige) kosten.

Bezoek de website

Ook samenwerken met LAB41 INTERIEUR.ONTWERP

Wil jij ook een samenwerking aangaan met LAB41 INTERIEUR.ONTWERP?

Of adverteren op deze pagina?
Leuk! Neem dan direct contact met ons op.

Start typing and press Enter to search