Project

Authentiek stadspand Utrecht

In de prachtige Utrechtste Wijk Vogelenbuurt mocht LAB41 INTERIEUR.ONTWERP een interieurontwerp maken voor een bovenwoning in een karakteristiek pand met veel originele details van twee verdiepingen met een torenkamertje en dakterras.

De opdrachtgevers hadden had deze woning net gekocht en naast weinig tijd om zich met de aanschaf van een nieuw interieur bezig te houden lag de woonsmaak van de heer en vrouw des huizes niet volledig op èèn lijn. 

In het ontwerp mocht een grijze basis niet ontbreken, aangezien deze duidelijk als voorkeur  in ons intake gesprek naar voren kwam. Grijs hebben we in 2 kleuren toegepast in prachtige zachte en warme tinten, afgestemd op de ligging van het huis. Als accentkleur, om het geheel niet te sober te maken kozen we een warme rood. Dit rood komt subtiel terug in de trapopgang, twee fauteuils en enkele accessoires.

Momenteel is de verbouwing in volle gang.  We kunnen niet wachten tot het prachtige meubilair en de armaturen uit het lichtplan worden geleverd. Meer foto’s volgen voorjaar 2020.

Neem contact op
interieuradvies
interieuradvies
Authentiek pand

Start typing and press Enter to search