Project

Familiehuis Houten

Voor een familie met wat oudere kinderen heeft LAB41.INTERIEUR.ONTWERP heeft een interieurplan gemaakt. Dit plan bestaat uit een nieuwe indeling van de woonkamer en keuken, een materialenplan en een meubelplan.

De basis wordt gevormd door lichte natuurlijke materialen, wit- en grijstinten afgewisseld met zachte pastellen. Het interieur heeft nu een rustige, haast minimalistische basis gekregen met zachte contrasten. Perfect om te ontspannen in een druk bestaan.

In de bestaande licht matgrijze keuken komt een gietvloer. Naast een prachtig strak uiterlijk is deze ook zeer praktisch in gebruik. De gietvloer sluit aan op de lichte eiken visgraat vloer in de ruime living. Hier is ervoor gekozen om een maatwerk kast te timmeren. De kast staat in de hoek rondom de deur naar de hal. De maatwerk kast herbergt meteen een klein bureau. Ook de piano heeft hier een mooi plekje gekregen. De gashaard scheidt de living van het eetgedeelte. Hier is ervoor gekozen om over de hele lengte van de muur een maatwerk bank te maken, passend aan de eettafel.

In de living is gekozen voor een lichtgrijze bank van Vitra. Zowel de extra stoelen bij de bank als de stoelen bij de eethoek zijn prachtige designklassiekers. De stoere eettafel van Functionals in roestkleur geeft samen met enkele accessoires in messing en de reeds aanwezige kunst karakter aan de woning.

Dit wil ik ook
moodboard-houten
meubelplan-houten
meubelplan-houten-2
materialenplan-houten

Start typing and press Enter to search