Project

klassiek industrieel

Familiehuis IJsselstein

Dit jonge gezin met drie kinderen is recent verhuisd naar deze prachtige moderne half vrijstaande villa met veel lichtinval. Het huis heeft een luxueuze warme sfeer gekregen. De wanden zijn strak gestukt in een lichte tint. De woonkamer kreeg een kast op maat waarbij de planken met de wand zijn mee gestukt voor een extra strak resultaat. De onderkant van de kast bevat dichte deurtjes voor de nodige opbergruimte.

In de woonkamer komt de bestaande en riante hoekbank goed uit. De salon- en bijzettafels doen licht industrieel aan door het zwart stalen onderstel. Het warme eikenhout van de tafeltjes combineert prachtig. Samen met de industriële lamp vormen de tafeltjes een spannende tegenhanger bij de klassieke oor-fauteuils.

Wat een heerlijk thuis is dit geworden!

Dit wil ik ook
moodboard-ijsselstein
advies accessoire
interieuradvies
klassiek industrieel

Start typing and press Enter to search