Project

klassiek industrieel

Interieuradvies in een familiehuis in IJsselstein

Wij gaven interieuradvies in IJsselstein bij een jong gezin. Deze familie met drie kinderen is recent verhuisd naar deze prachtige half vrijstaande villa. De woning heeft veel lichtinval. En heeft grote raampartijen. Het huis heeft een luxueuze warme sfeer gekregen. De gewenste stijl was industrieel chic.

De woonkamer kreeg een kast op maat. Deze maatwerk kast is gemaakt tussen een muur en een bestaande pilaar. De planken zijn met de wand mee gestukt in een zachte off white. Dit geeft een strak resultaat. De onderkant van de kast bevat dichte deurtjes voor de nodige opbergruimte.

Maatwerk heeft een uniek karakter. Je kunt de planken laten mee stuccen zoals hier. Vaak wordt er voor gekozen om de frontjes van kasten te laten spuiten. Dit geeft een prachtig resultaat. Het materiaal Fenix ook een aanrader. Neem voor meer informatie over maatwerk vandaag nog contact met ons op!

De nieuwe salon- en bijzettafels doen licht industrieel aan door het zwart stalen onderstel. Samen met de industriële lamp vormen de tafeltjes een spannende tegenhanger bij de klassieke oor-fauteuils.

Wat een heerlijk thuis is dit toch geworden! Door dit interieuradvies in IJsselstein kan dit gezin weer heerlijk vooruit!

Dit wil ik ook
Moodboard
oor fauteuil klassiek
welkom
familiehuis ijsselstein
familiehuis
interieuradvies
industrieel chic
maatwerk
inrichting