Project

Maisonnette Nieuwegein

Deze maisonnette in Nieuwegein is gevestigd in een historisch pand. De woning ligt op de eerste etage van een oude touwslagerij. Naast een woonkamer met open keuken is er een aparte slaapkamer. De royale slaapkamer is zowel bereikbaar vanuit de living als de keuken. Ook is er een ruim balkon.

De bewoonster wilde haar passie voor reizen en kleur terug zien in het ontwerp. Lab41 INTERIEUR.ONTWERP heeft een advies gegeven gebaseerd op de rijke kleuren van verre en exotische landen.

De vele souvenirs van alle reizen blenden prachtig  in het interieur. Alle souvenirs worden regelmatig afgewisseld. En de brede vensterbank doet dienst als pronktafel. De souvenirs bestaan uit bijvoorbeeld kandelaars, lampen, glaswerk en art. Ook zijn er in een “vergeten” hoekje planken gemonteerd. Deze eiken planken reiken tot het plafond. Deze vorm van herhaling geeft rust aan het interieur. Zo groeperen we de kleurrijke boeken en foto’s. In het ontwerp van een familiehuis in IJsselstein plaatsten we een maatwerk kast. Ook dit is mogelijk. Aan de wand is ruimte voor de vele kunst. Ook deze kan worden afgewisseld. Dit geldt ook voor alle foto’s. Meer inspiratie vind je op mijn Instagram.

Dit wil ik ook
moodboard
woonkamer
souvenir
kleur
souvenir