Project

VILLA

Rietgedekte villa in Het Groene Hart

Een jong gezin vroeg LAB41 INTERIEUR.ONTWERP om een interieurontwerp te maken. Dit ontwerp betreft de gehele beneden verdieping. Met inbegrip van de werkkamer en bijkeuken van deze prachtige recent gebouwde rietgedekte villa. Ook zijn de overloop en de slaapkamer van de oudste dochter meegenomen in het ontwerp.

De woning heeft een prachtige basis. Toch was het was de bewoners niet gelukt om sfeer in de woning te krijgen. Het uitgangspunt wordt om binnen met buiten te verbinden. De woning ligt landelijk, aan de rand van een dorp. Het perceel heeft een fraai ontworpen tuin. Daarom verfden we de wand achter de bestaande royale bank donkergroen. Deze Studio Green van Farrow&Ball is een diepe, haast zwarte, groen. Hierdoor krijgt de living veel meer sfeer. De  wand hier tegenover met daarin het tv-meubel en de haard kreeg een bijpassende zachte wit tint. Het donkere groen is verbonden met het warme wit door een prachtig behang van Cole & Son . Dit behang met botanische print verbindt de tussenliggende wanden.

Hart van het huis is de woonkeuken. Deze heeft als basis een matte antracietkleurige keuken. De bewoners durfden het aan om met verf een statement te maken. We kozen voor de intense Dix blue van Farrow&Ball. Het botanische behang komt ook hier weer terug op de pui met de vele openslaande deuren naar de tuin.

Tenslotte is er naast een uitgebreid verlichtingsplan ook extra meubilair toegevoegd. Wanddecoratie en prachtige accessoires maken het plaatje compleet.

De prachtige verf van Farrow&Ball gebruikten  we ook bij dit project in Utrecht.

Dit wil ik ook