Project

VILLA

Rietgedekte villa in Het Groene Hart

Voor dit gezin werd LAB41 INTERIEUR.ONTWERP gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping inclusief werkkamer en bijkeuken van deze prachtige recent gebouwde villa. De woning had een prachtige basis. Desondanks was het was de bewoners niet gelukt om sfeer in deze ruime woning te krijgen.
Het uitgangspunt voor dit ontwerp was om binnen met buiten te verbinden. Het perceel heeft een prachtige ontworpen tuin. Om de living sfeer te geven verfden we de wand achter de royale hoekbank donkergroen. De tegenoverliggende wand met daarin het tv-meubel en de haard kregen een bijpassende zachte wit tint. Het donkere groen is verbonden met het zachte wit door een behang met botanische print op de tussenliggende wanden.
Het hart van het huis is de woonkeuken, met als basis een matte antracietkleurige keuken. De bewoners durfden het aan om met verf een statement te maken. We kozen voor een intense blauw-groen. Het botanische behang komt hier weer terug op de pui met de vele openslaande deuren naar de tuin. Met wanddecoratie, extra meubilair, een uitgebreid verlichtingsplan met prachtige armaturen en accessoires is deze villa recentelijk afgestyled. De officiële foto’s volgen nog, maar hierbij vast een impressie.

Neem contact op
Moodboard
living
living
woonkeuken
interieuradvies LAB41
Muurmeester

Start typing and press Enter to search