Project

villa

Villa met Scandinavisch design

Tijdens de bouw van deze royale villa, in de regio Utrecht, zijn wij benaderd voor het maken van een interieurontwerp. De bewoners hebben een voorliefde voor Scandinavisch design. En hadden ook al enkele prachtige designklassiekers in hun bezit. Deze items kwamen in de oude woning niet tot hun recht.  Aan LAB41 de uitdaging om deze villa Scandinavische allure te geven.  En er tegelijkertijd een warme sfeer aan toe te voegen.

De warme sfeer is prima gelukt volgens de opdrachtgevers. En de living is een knusse en sfeervolle loungeplek geworden. Mede door de prachtige blauwe verf van Farrow & Ball. Vooral met de zachte avondzon is het hier heerlijk toeven. En het hele gezin past moeiteloos op de royale bank met dubbele hoek van Montis. Zet de popcorn maar klaar!

Tussen de living en woonkeuken zijn stalen taatsdeuren geplaatst. Omdat stalen deuren in veel kleuren leverbaar zijn, passen ze in bijna elk interieur. En behalve praktisch zijn deze deuren ook een visueel prettige afscheiding. Wil jij ook prachtige stalen deuren in jouw woning? Neem dan nu contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Op de beide wanden naast deze deuren is gekozen voor een subtiel behang. Het behang geeft een vleugje luxe aan het ontwerp. En de textuur zorgt voor een spannend spel met licht en schaduw. Ook in dit project kozen de bewoners voor onze schilder en behanger. LAB41 werkt in haar projecten alleen met vakmensen.

Alle gordijnen, en de prachtige elektrisch bedienbare rolgordijnen zijn geleverd in samenwerking met onze betrouwbare stoffeer studio.  Vanwege de kennis en ervaring gecombineerd met creativiteit werken wij graag met hen samen.  En dat komt uw ontwerp ten goede.

De doorkijk vanuit de living naar de achterpui geeft een speels effect. Want de  gordijnen brengen eenheid met de verf kleur in de living. De gordijnen hangen aan een subtiele wave rails. Wat een sophisticated effect!

In de bijkeuken is een grote garderobe kast geplaatst. Omdat hier gebruik is gemaakt van dezelfde kleur blauw ontstaat eenheid in de woning.  Ook brengt deze kleur de cleane Scandinavische look and feel.

De tijdloze Siematic keuken heeft niet veel nodig. Het kookeiland is voorzien van hanglampen met Finse roots. De twee cognackleurige barkrukken van het Deense Muuto maken het af.  Deze keuken staat garant voor vele avonden kookplezier!

Wat een heerlijk eigentijds familiehuis is dit geworden.

Neem contact op