Project

WOONBOERDERIJ BEUSICHEM, DE BETUWE

In Beusichem is inmiddels begonnen met de verbouwing van een oude woonboerderij. Deze boerderij wordt middels een grote verbouwing omgetoverd tot een fijne gezinsplek.

De toekomstige bewoners vroegen LAB41 INTERIEUR.ONTWERP een totaalontwerp te maken. Dit ontwerp is inclusief een lichtplan voor de gehele begane grond. Maar ook de hal van de eerste verdieping en de masterbedroom van de woonboerderij doen mee. Bij het ontwerp is natuurlijk rekening gehouden met de grootte van het gezin. Behalve gezellig samen zijn is het ook fijn om verschillende aparte hoekjes te creëren. Hierdoor kan een ieder zich terugtrekken als hieraan behoefte is. In de chill-hoek is daarom gekozen voor een rustgevend nachtblauw op de wanden. Dit trekken we via de vide erboven door naar de hal van de eerste verdieping.

Deze lange hal heeft alleen ramen bij de vide. Daarom is ervoor gekozen om het donker te omarmen. De hele hal van de bovenverdieping wordt nachtblauw, inclusief het plafond. Durf jij dat aan?

Of dit? In deze woning is een heel andere tint blauw toegepast in de woonkeuken.

In de boerderij is gedacht aan alle moderne gemakken maar ook aan een stukje nostalgie. Hoe leuk zijn de oude gebakken klinkertjes op de vloer van de hal & entree?

Wij kijken al uit naar het eindresultaat!

Dit wil ik ook
Modern nostalgisch
materialenboard
slaapkamer

Start typing and press Enter to search